Wellness Center de Bronsbergen

Wellness Center de Bronsbergen, gelegen aan het Bronsbergenmeer in Zutphen, is de perfecte plek voor een heerlijke, ontspannen verwendag. Er is een gezellig restaurant met lounge dat uitkijkt over de ruime, in de lente en zomer vol in bloei staande tuin. Het professionele beauty team zorgt voor heerlijke behandelingen en massages.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Zutphense Belevingssauna
85°C
Zutphense Belevingssauna
85°C

Geef een extra dimensie aan uw saunabezoek

Gedurende de gehele dag kunt u gebruik maken van deze belevingssauna. Vanuit de cabine kunt u genieten van een panorama view over de prachtige tuin. In de belevingssauna vinden ook opgietingen plaats die gegeven worden door enthousiaste, gepassioneerde opgieters: zij geven een extra dimensie aan uw saunabezoek.
 

Bio sauna
35-70°C
35-70°C

De Bio sauna heeft een bijzondere uitstraling. De combinatie van strakke houten banken met het sfeervolle gekleurde led licht creëert een unieke ervaring. Vanuit de Bio sauna kijkt u door het grote raam makkelijk over de prachtige tuin. De speciale kachel van de sauna zorgt ervoor dat er zowel warmte als stoom geproduceerd word. Prettig voor de reiniging van uw huid.

Houtgestookte stilte sauna

De geur van deze sauna geeft een extra beleving aan een saunabezoek. Geniet in deze houtgestookte sauna van pure stilte, een prachtig uitzicht en een knisperend en knetterend haardvuur. Door de panorama ramen kijkt u uit over de prachtige tuin en zwemvijver.

Infrarood cabine

De dieptewarmte van de infrarood sauna zorgt voor een betere doorbloeding in het lichaam. Daarnaast staat deze sauna met directe stralingswarmte vanuit infrarood bronnen bekend om haar positieve werking op gewrichten en pijnlijke spieren. Een gerichte en effectieve sauna.

Kelo sauna
90°C
90°C

De Kelo sauna van de Bronsbergen is echt een plaatje. Deze prachtige sauna dankt zijn naam aan de Kelo Dennen, het hout waaruit de interieur van deze sauna gesneden is. De temperatuur van deze sauna loopt op tot 90 graden. Vanuit de Kelo sauna kijkt u net zoals in de bio sauna uit over de prachtige tuin.

Stoom sauna

In de stoom sauna is de warmte aanzienlijk lager en de luchtvochtigheid aanzienlijk hoger dan in een traditionele sauna. De stoom sauna is erg geschikt om de luchtwegen vrij te maken, bij bijvoorbeeld een verkoudheid. De warme, vochtige lucht zorgt er tevens voor dat de poriën in uw huid gereinigd worden en afvalstoffen uit uw lichaam worden afgevoerd.

Zoutsteen sauna

De zoutsteen is een echte ‘verademing’ voor de luchtwegen. Door het verhittingsproces van de zoutstenen komen er in deze sauna mineralen vrij in de lucht, waardoor de samenstelling van de lucht bijna vergelijkbaar is met zeelucht. Waan je even lekker aan de kust!

70 graden sauna
70°C
70°C

Deze traditionele sauna is door haar middelmatige temperatuur toegankelijk voor elke saunagebruiker. Het vele houtgebruik geeft een natuurlijke uitstraling. De 70 graden sauna bevindt zich boven bij het binnenzwembad en de verwarmde ligbedden. Zo kan je simpel je saunagang combineren met een heerlijke duik in het water of even lekker relaxen op één van de verwarmde ligbedden.

Voetenbad
38°C
38°C

De sauna ervaring bij Wellness Center de Bronsbergen begint bij het voetenbad dat centraal in het saunaplein is gesitueerd. Het bereidt uw lichaam voor op de saunagang. Het heerlijke warme water aan uw voeten zorgt dat de bloedvaten en poriën zich openen en zich voorbereiden op het komende zweetproces.

Dompelbad
< 5°C
< 5°C

Een goede afkoeling na een warme sauna is erg belangrijk. Het lichaam moet de warmte van de sauna weer kwijt. Een snelle, korte afkoeling in het dompelbad stimuleert een goede bloedsomloop en uw lichaamstemperatuur wordt weer teruggebracht naar normale waarden.

Scrubruimte

Het geeft een heerlijk gevoel om alle dode en oude huidcellen van uw lichaam te verwijderen. In de scrubruimte kunt u zelf uw lichaam een volledige scrubbehandeling geven. De huid voelt daarna heerlijk zacht en glad aan.

Whirpool

Tussen de saunagangen door is het van belang om het lichaam tijd en rust te gunnen om bij te komen. Dit kan in de whirlpool, waar u omgeven wordt door kleine, tintelende bubbels in heerlijk warm water.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 22.00 uur Dinsdag 10.00 - 22.00 uur Woensdag 10.00 - 22.00 uur Donderdag 10.00 - 22.00 uur Vrijdag 10.00 - 23.00 uur Zaterdag 10.00 - 23.00 uur Zondag 10.00 - 22.00 uur

Damesdagen: N.v.t.

Badkledingdagen: Elke 3e dinsdag van de maand

Opgietingen: Dagelijks van 13.00 - 21.00 uur

Contactgegevens

Bronsbergen 27
7207AD Zutphen
Tel: 0575 - 820 250
Website: www.debronsbergen.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief