Kernwaarden

Onderscheidend vermogen

In een markt met veel aanbieders is het een kunst om op te vallen. Select Wellness Group onderscheidt zich ten opzichte van andere aanbieders in de branche op diverse vlakken, een aantal kenmerkende eigenschappen:

• Sfeer & Karakter
De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving; bosrijk, landelijk, stedelijk etc. De sfeer binnen de wellnessbedrijven is gemoedelijk en comfortabel. Een juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten.

• Gastvrijheid & Service
De klant is koning. Een vanzelfsprekendheid? Bij Select Wellness Group wél. Bij ons staat u niet in de rij om binnen te komen, of met een bord in uw handen voor het buffet om stipt 12:00uur. Bij de geselecteerde wellnesslocaties kunt op uw gemak aan tafel genieten van ontbijt, lunch of diner. De bediening staat voor u klaar en uw drankje wordt geserveerd.

• Kwaliteit & Waakzaamheid
Alle wellnessbedrijven worden op kwaliteit & hygiëne getoetst om deel te kunnen nemen aan Select Wellness Group. Daarnaast geldt dat ondernemers een maximum hanteren voor het aantal personen dat gelijktijdig ontvangen wordt op locatie. Puur ter bescherming van de gast en ter bewaking van de essentie van een dag wellness; zorgeloos ontspannen.

Tot slot maakt een juiste combinatie tussen ontspanning, rust en beleving een wellnessdag tot een succes. Bij Select Wellness Group hebben alle locaties een eigen invulling gegeven aan deze facetten en zal elke locatie u positief verrassen. Er is meer dan genoeg te ontdekken en te beleven bij 22 saunabedrijven!

Interesse in of vragen over samenwerken?
Neem dan contact op met onze marketingafdeling:
marketing@selectwellness.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief