Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Select Wellness Group respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen, eventuele reserverings- of boekingskosten en eventuele extra's die u gebruikt. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. De waarde van een toegangsbewijs is bepaald op basis van een gemiddelde entreeprijs van de aangesloten saunabedrijven. Ongeacht het geldende entreetarief van de locatie, is het entreebewijs van Select Wellness Group geldig als toegangsbewijs. De gebruiker kiest zelf een saunalocatie uit.

Betalingen
Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van de bestelling. U kunt hierbij gebruik maken van de beveiligde systemen van iDeal. Zij staan garant voor een veilige afhandeling en verwerking van uw betaling. Uw bestelling is pas definitief als de betaling correct bij Select Wellness Group is ontvangen. Zodra de betaling is ontvangen, dan verstuurt Select Wellness Group binnen 24 uur de bestelling naar het opgegeven adres.

Levering
Select Wellness Group doet er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Indien u de cadeaubon per post heeft besteld, dan heeft u deze waarschijnlijk na 1-2 werkdagen in huis. Indien u de cadeaubon per e-mail heeft besteld, dan heeft u de cadeaubon veelal binnen 30 minuten in uw inbox.

Deelname voorwaarden voordeelactie
Periodiek is er een voordeelactie beschikbaar via Select Wellness Group waar u gebruik van mag maken voor persoonlijke doeleinden. Dit betekent dat er maximaal 3 kaarten per persoon besteld kunnen worden in de actieperiode. Dit wordt gecontroleerd in het systeem. Het is niet toegestaan om vouchers op te kopen en/of door te verkopen.

Indien er een vermoeden bestaat dat er misbruik van een voordeelactie wordt gemaakt, dan worden de gekochte bonnen direct geblokkeerd in het systeem. U ontvangt uw geld door middel van een bankoverschrijving retour.

Geldigheid
De Select Wellness Group cadeaubon is vanaf de dag van uitgifte 2 jaar geldig (tenzij anders vermeld). De cadeaubon dient voor het einde van deze geldigheidstermijn te zijn verzilverd op locatie. Alleen Select Wellness Group cadeaubonnen met een geldige en geactiveerde code worden geaccepteerd.

Select Wellness Group behoudt zich het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalings- en of reserveringsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats.

Omruilen & recht van retour
De Select Wellness Group cadeaubon is bij de wellnesslocatie niet inwisselbaar voor contanten of anderszins.

Reserveren
U reserveert met uw Select Wellness Group cadeaubon direct bij een wellnesslocatie naar keuze o.b.v. beschikbaarheid. De contactgegevens van deze locaties zijn terug te vinden op onze website. Een reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient.

Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren. Op de dag van bezoek dient de gebruiker de Select Wellness Group cadeaubon in te leveren bij de betreffende locatie.

Annuleren
Annuleren van een reservering: indien u een definitieve reservering wilt annuleren kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van de wellnesslocatie waar gereserveerd is. In het geval van een no-show (niet nakomen van de reservering) komt de waarde van de Select Wellness Group cadeaubon te vervallen. De cadeaubon wordt dan als ingeleverd beschouwd.

Intellectueel eigendom
De afbeeldingen, logo's, teksten en informatie op deze website (www.selectwellness.nl) en in de uitgaven van Select Wellness Group zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website en Select Wellness Group worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van Select Wellness Group.

Aansprakelijkheid
Select Wellness Group verricht redelijke inspanningen om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website en in de uitgaven van Select Wellness Group. Select Wellness Group kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of een van de uitgaven van Select Wellness Group. Tevens kan Select Wellness Group niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of eventueel onjuiste of gewijzigde informatie op deze website en in de informatieboekjes.

Wijzigingen van deze voorwaarden
Select Wellness Group behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website en alle uitgaven van Select Wellness Group, te wijzigen.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief