Nieuws COVID-19

Beste Wellness-liefhebber,

Door het Corona virus zijn de deuren van alle saunalocaties helaas al een tijdje gesloten. Begin juni zullen enkele wellnessresorts echter weer open gaan. Je kunt tijdens je bezoek heerlijk loungen op het terras of in de tuin onder het genot van een hapje en drankje uit de horeca. Daarnaast zullen de zwembaden toegankelijk zijn voor een verfrissende duik. Meer informatie tref je op de eigen website van de locaties.

Vanaf 1 juli mogen we waarschijnlijk weer een compleet dagje ontspannen inclusief sauna aanbieden! Zodra hier meer over bekend is zullen we dit vermelden in onze nieuwsbrief. U kunt zich hier aanmelden om straks als eerste op de hoogte te zijn van wellness-nieuws, interessante weetjes en exclusieve acties.

Geldigheid van uw voucher
Graag denken wij mee naar een oplossing voor jouw voucher van Select Wellness Group. Wij hebben de geldigheid van alle actieve vouchers, cadeaubonnen en badenkaarten verlengd met 6 maanden. Zo kunt jij, wanneer de sauna’s hun deuren weer mogen openen, alsnog genieten van een dag ontspannen.

Wil je de exacte geldigheid van uw voucher en/of cadeaubon weten?
Dit kun je controleren via de saldochecker.

Overige vragen
Helaas zijn wij op dit moment niet telefonisch bereikbaar. Voor overige vragen zijn wij bereikbaar per e-mail sturen of via het contactformulier op onze website.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief