Thermen & Wellness AnHolts

Kom naar Thermen Wellness Anholts voor onze heerlijke sauna’s en stoombad, ervaar de ontspanning in de royale, sfeervolle rustruimtes met diverse open haarden, laat uzelf wegdromen tijdens een van onze gezichts- en lichaamsbehandelingen, geniet van ons culinaire aanbod en de persoonlijke aandacht. Geniet ook in de zomer van onze riante tuin met ligbedden, of laat u bedienen op ons zonnig terras. Thermen Wellness Anholts: een paar uur vakantie.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Finse Valo-bad
60°C
Finse Valo-bad
60°C

Honderden kleine lampjes wekken de suggestie van een sterrenhemel

Het Valo-bad heeft een temperatuur van 60 graden, bij een luchtvochtigheid van ongeveer 40 procent. Valo is het Finse woord voor licht; honderden kleine lampjes wekken de suggestie van een sterrenhemel die van tijd tot tijd van kleur verandert. In combinatie met zachte muziek, geeft dat een bijzondere sfeer.

Centraal staat een granieten kogel waaruit water vloeit, verrijkt met heerlijk geurende etherische olie voor totale ontspanning.
 

Finse saunacabine
90°C
90°C

In deze ruime cabine heerst een lage luchtvochtigheid. Diverse keren per dag wordt hier de aufguss gedaan. Hiervoor zijn ruime ligplaatsen aanwezig.

Ruusu cabine
75°C
75°C

Ruusu is het Finse woord voor roos. In deze saunacabine bevindt zich een saunaoven van Rozenquartz. Een steenstoort waar een helende werking aan wordt toegeschreven. De combinatie van materialen, licht en motieven zorgt voor een bijzondere sfeer.

Kruidensauna
85°C
85°C

Neem plaats in deze kruidensauna en ontspan terwijl u de heerlijke dolomietengeur van deze cabine ruikt.

Buitencabine
70°C
70°C

De buitencabine is een Finse cabine. Er is een openhaard aanwezig en u hebt via het ruim een mooi uitzicht op de tuin van de thermen. Deze sauna is een stiltecabine. U komt hier helemaal tot rust.

Infrarood cabine

Infrarode straling ofwel dieptewarmte dringt tot maar liefst 4 cm de huid in. Hierdoor voert het lichaam afvalstoffen effectief af. Een totale ontspanning van het lichaam en geest. Deze sauna is een belangrijk hulpmiddel bij de bestrijding van stress en spierpijn.

Stoombad
50°C
50°C

In het ruim opgezette en betegelde stoombad klettert heet water naar beneden als een waterval. Een injectie met etherische olie, zoals mint en/of eucalyptus maakt het stoombad compleet. In het stoombad wordt geregeld een saunabonbon, boomschorspeeling of een crème uitgereikt.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 22.00 Dinsdag 10.00 - 22.00 Woensdag 10.00 - 22.00 Donderdag 10.00 - 22.00 Vrijdag 10.00 - 22.00 Zaterdag 10.00 - 22.00 Zondag 10.00 - 20.00

Badkledingdagen: N.v.t.

Opgietingen: Dagelijks

Contactgegevens

Europaweg 191
7761 AE Schoonebeek
Tel: 0524 - 53 17 55
Website: www.anholts.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief