Thermen La Mer Day Spa

Aan de rand van Almere Haven ligt Thermen La Mer. Een exclusieve Day Spa met een diversiteit aan ontspanningsmogelijkheden op het gebied van Sauna & Wellness. De luxe faciliteiten, prettige ambiance en prachtige Finse Kelo-sauna's in de mediterrane tuin laten u op ieder gewenst moment in elk seizoen even helemaal wegdromen.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

de Pirts
de Pirts

Aan de rand van Almere-Haven ligt Thermen La Mer: een oase van rust en ontspanning. Gloednieuw bij deze Day-Spa is de Pirts. Een in Letland vervaardigde saunacabine met aan de voorkant 4 karakteristieke Kelostammen. De Pirts heeft een bijzonder fijne warmte en wordt door de saunameesters regelmatig voorzien van ijs met etherische oliën voor een heerlijke geurbeleving.

Unieke Kelo sauna’s
80 - 95°C
80 - 95°C

De twee Kelo sauna’s zijn werkelijk uniek! Kelo sauna’s worden gebouwd van 100 jaar oude vurenhouten boomstammen afkomstig uit Finland. Kenmerkend voor Kelo-hout is de zilvergrijze kleur en de robuuste en stoere uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit van het hout en daarmee ook het saunaklimaat en de sfeer, maakt uw bezoek aan deze sauna’s tot een werkelijk unieke ervaring. De Kelo sauna’s zijn aan de buitenkant identiek, maar aan de binnenzijde geheel verschillend.

Kruidensauna
80 - 85°C
80 - 85°C

In deze aromatische sauna loopt de temperatuur op tot zo’n 80 tot 85 graden. De aromatische geuren wisselen regelmatig.

Opgietsauna
85 - 90°C
85 - 90°C

Door middel van opgieting wordt deze sauna verwarmd. De temperatuur in deze sauna ligt tussen de 85 en 90 graden.

Infraroodsauna

In de infraroodsauna wordt het lichaam direct verwarm door infraroodstralen. Ondanks de relatief lage omgevingstemperatuur voelt het toch behoorlijk warm aan. Hierdoor wordt het zweetsysteem geactiveerd. Na een bezoek aan deze cabine wordt aangeraden lauw af te douchen.

Turks stoombad

Het stoombad is een warme vochtige ruimte. Door de  hoge luchtvochtigheid van ongeveer 95% ontstaat een mist. De huid wordt gereinigd doordat de huidporiën open gaan staan en het vuil, door het transpireren, naar buiten gedreven wordt. Bij de in het Stoombad aanwezige  aromatherapie wordt gebruik gemaakt van wisselende geuren.

Osmaans badhuis
45°C
45°C

In deze sfeervolle Osmaanse badruimte met verwarmde banken kunt u uw lichaam scrubben, waarna het heerlijk vertoeven is in het warme bad. Door de aromatherapie van anijs en eucalyptus komt u geheel tot rust.

Zwembaden
31/32°C
31/32°C

Het binnen zwembad heeft een geïntegreerde whirlpool. Het water is ongeveer 32 graden. Het buiten zwembad ligt beschut in de Mediterrane tuin en heeft een temperatuur van ongeveer 31 graden.

Whirlpools
38°C
38°C

Voor de Kelo Sauna’s bevinden zich de twee grote whirlpools. Heerlijk bubbelen en genieten van het mooie uitzicht over de Mediterrane tuin. 

Voetenbad

Voordat u aan uw saunaronde begint, warmt u rustig op in het voetenbad. Door de temperatuur van het water gaan de poriën openstaan en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Uw lichaam zal hierdoor makkelijker gaan transpireren in de sauna.

Afkoel faciliteiten

Binnen vindt u diverse afkoel mogelijkheden waaronder diverse soorten douches, de stortemmer en het dompelbad.

Mediterrane tuin
Tip van de ondernemer: Wekelijks hebben wij nieuwe gerechten op de kaart! Geniet nu van de lasagne quattro fromaggi.
Openingstijden

Maandag 10.00 - 23.00 Dinsdag 10.00 - 23.00 Woensdag 10.00 - 23.00 Donderdag 10.00 - 23.00 Vrijdag 10.00 - 23.30 Zaterdag 10.00 - 23.30 Zondag 10.00 - 23.00

Badkleding- en damesdagen: n.v.t.

Opgietingen: Dagelijks tussen 14.00 en 22.00 uur

Contactgegevens

Scoutingpad 3
1351 GN Almere Haven
Tel: 036-5386888
Website: www.thermenlamer.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief