Thermen Goirle

Wilt u even vergeten waar u mee bezig bent en de dag van u af laten glijden? In Thermen Goirle ontdekt u een oase voor een korte vakantie. U geniet hier in alle rust.

In alle rust genieten wil zeggen dat u toegang heeft tot de accommodatie van uw dromen. En wat dat betreft heeft Thermen Goirle veel te bieden. We behoren tot een van de grootste sauna’s van Nederland. U vindt onze thermen in Goirle, in het hart van Brabant.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Laplandse sneeuwcabine
-8°C
Laplandse sneeuwcabine
-8°C

Het hele jaar door winter

Zwevende vlokken en een dik pak sneeuw vindt u terug in deze cabine. Na een rondje sauna kunt u hier afkoelen in de sneeuw bij een temperatuur van -8 graden. Het is een zachte afkoeling, niet te vergelijken met een dompelbad of koude douche. In Scandinavië is deze manier van afkoelen heel gebruikelijk. Het is goed voor uw bloedsomloop en immuunsysteem. Voel de sneeuwvlokken op uw huid smelten.
 

Eucalyptuscabines
65 & 90-95°C
65 & 90-95°C

Deze cabine staat ook wel bekend als de moeder van alle saunacabines. Heerlijk ontspannen met de geur van eucalyptus. U kunt kiezen uit twee cabines: een cabine met een temperatuur van 65 graden en een cabine met een temperatuur van 90 graden met een boventemperatuur van maar liefst 95 graden. 

Laconiums
60°C
60°C

Een laconium is een infraroodsauna. Deze cabine verhoogt uw weerstand en versoepelt het uw spierweefsel. Er heerst in deze sauna een droge aangename warmte met een lage luchtvochtigheid dankzij de warmtestralingspanelen. U kunt kiezen uit een traditionele zitlaconium of plaatsnemen in het luxe laconium, waar u liggend of zittend kunt plaatsnemen op een van onze saunabanken en omringt bent door de warmte van infaroodlampen. De tempratuur is 60 graden.

Kristalzeezoutcabine
60°C
60°C

In deze sauna kunt u ontspannen bij een behaaglijke temperatuur, rustgevend licht met Indiase sferen en druppelend zout water. De hoge zoutconcentratie werkt heilzaam op de luchtwegen.

Panoramacabine
80°C
80°C

De panoramacabine is een cabine die boven het buitenzwembad zweeft. Neem plaats en geniet van het uitzicht over de tuin en het aangrenzende natuurgebied.

Biosaunacabine
60°C
60°C

Niet alleen uw lichaam verwennen, maar ook uw geest? Ervaar dan de rustgevende werking van de biosauna. Middels onderzoek is gebleken dat bepaalde kleuren een rustgevende werking hebben op de psyche. De boven temperatuur in deze sauna is 60 graden, de beneden temperatuur 35. De heilzame kleuren die worden getoond zijn rood, geel, groen en blauw.

Aufgusscabine
85°C
85°C

De aufgusscabine is een grote cabine met een rustieke sfeer waar meerdere keren per dag opgietsessies plaatsvinden. Tijdens deze rituelen wordt gebruik gemaakt van water, ijs of verschillend aroma’s. Een löylymeester wappert de verdamping over de gasten.

Boedhacabine
80°C
80°C
Caldarium
36°C
36°C

Het Caldarium is een cabine met daarin een verwarmd bad met een temperatuur van 36 °C. Naast het water zijn ook de banken verwarmd. Door de hoge luchtvochtigheid heeft het Caldarium een ultieme werking op lichaam en geest. In deze cabine worden de geuren lavendel en dennen geneveld, wat zorgt voor een heerlijke aromatherapie. 

Rosarium
40℃
40℃

Heerlijk stoombad met rozengeur. De geur is veelbelovend, de stoom lost die belofte in. Afspoelen kan in het voorportaal. Keuze uit een grote stortdouche of watervaldouche. Heerlijk, terwijl u in een warm bad staat.

Turks stoombad
40°C
40°C

Het ontspannende Turks stoombad is goed voor uw luchtwegen en ideaal om uw huid te reinigen. Door tussen de tien en twintig minuten te verblijven in deze ruimte zullen uw huidporiën openen. Doordat u begint te zweten zal het vuil naar buiten worden gedreven.

Zoutwater ligbaden
37°C
37°C

In de zoutwaterbaden (4 stuks) kunt u heerlijk blijven drijven, net als in de Dode Zee. De baden worden gevuld uit de eigen bron met daaraan toegevoegd zogenaamd bitterzout. De verhoogde waterdichtheid en de aangename tempartuur verzorgen een zeer rustgevend en weldadige werking. 

Zoutwaterzwembad
31°C
31°C

In het zoutwaterzwembad (binnen) bevind zich een bruisplateau. Heerlijk languit relaxen terwijl de bubbeltjes langs uw lichaam omhoog kruipen.

Binnenzwembad
30°C
30°C

Het zwembad bij Thermen Goirle heeft een doorgang naar buiten en is sfeervol opgenomen in het hart van het wellness complex. De ideale zwemtemperatuur ligt binnen rond de 30 graden.

Buitenzwembad
8-24°C
8-24°C

Het buitenzwembad bij Thermen Goirle is sfeervol opgenomen in de tuin. De temperatuur ligt – afhankelijk van het seizoen – tussen de 8 en 24 graden.

Bruisplateau

Een plateau in het zwembad waar u op kunt liggen (onderwater). Deze kan met een knop worden aangezet net als bij een bubbelbad. Het plateau geef dan bubbels.

Whirlpools
37°C
37°C

De whirlpools zijn verwarmde zitbaden met een geïntegreerd luchtdoseringssysteem. De baden hebben een temperatuur van maximaal 37 graden. De whirlpools buiten zijn maximaal 34 graden.

Kneipp voetenbad
38°C
38°C

Thermen Goirle verwent je van top tot teen. Dus ook je voeten. Daar hebben we buiten zelfs een speciale wisseldouche voor. Compleet met de fijne kneepjes van Kneipp. Dit Kneipp doorloopbad versterkt je immuunsysteem, bevordert de bloedsomloop en helpt bij koude voeten. Warm aanbevolen.

Oosters plein
38°C
38°C

Op dit plein vindt u een warme regendouche, waterval en een oosters voetenbad. Ideaal om op temperatuur te komen voor de volgende saunaronde.

Spetterplein (buiten)
16-17°C
16-17°C

Spoel je af of dompel jezelf onder. Een watertemperatuur van 16 à 17 graden is ideaal. Het bevordert de doorbloeding van je huid. Op dit spetterplein vindt u ook het natuurdompelbad (16 graden) met water uit eigen bron van zo’n driehonderd meter diep.

Japanse relaxruimte

Een relaxruimte met matrassen en veel kussens waar u een dutje kunt doen en relaxen. Deze ruimte is in kleuren, kunst en inrichting op een Japanse manier.

Overige faciliteiten
16 - 38°C
16 - 38°C

Bij Thermen Goirle kunt u ook gebruik maken van diverse dompelbaden (16℃ / 20℃) en warme en koude wisselbaden (16℃ / 38℃).

Tip van de ondernemer: Onze huisgemaakte Chinese tomatensoep, naar grootmoeders recept, staat al 31 jaar op de kaart. Onmisbaar!
Openingstijden

Maandag 10.00 - 22:30 Dinsdag 10.00 - 22:30 Woensdag 10.00 - 22:30 Donderdag 10.00 - 22:30 Vrijdag 10.00 - 22:30 Zaterdag 10.00 - 22:30 Zondag 10.00 - 22:30

Badkleding- en damesdagen: N.v.t.

Gezinsdag: Elke zondag zijn kinderen t/m 12 jaar van harte welkom tussen 10.00 en 18.00 uur (onder begeleiding van een volwassen persoon)

Opgietingen: Dagelijks vijf opgietingen tussen 13.00 - 21.00 uur.

Contactgegevens

De Schietberg 1
5051 NZ Goirle
Tel: 013-5341949
Website: www.thermengoirle.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief