Thermae Son

Wellness & Healthresort Thermae Son, dé ideale plek voor een dagje ontspanning midden in de natuur. Geniet van lekker eten en drinken en een gemoedelijke Brabantse sfeer in het Thermen restaurant. En wat te denken van een ontspannende massage? Thermae Son biedt maar liefst 22 verschillende massages aan. Er is voor ieder wat wils!

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Sonse Bergen Sauna
95°C
Sonse Bergen Sauna
95°C

Een sauna die aanvoelt als het klimaat van een woestijn

Een zeer lage luchtvochtigheid, maar optimale stralingswarmte. Ervaar deze bijzondere sauna die aanvoelt als het klimaat van een woestijn. Net zoals het droge witte zand van de Sonse Bergen, in het natuurgebied achter Thermae Son.

Puur Natuur Sauna
65°C
65°C

Ervaar complete ontspanning in de Puur Natuur saunacabine, waarbij u geniet van een oase aan heerlijke geuren, zoals dennen, rozemarijn of eucalyptus.

Biosauna met lichttherapie
60°C
60°C

Iedere kleur heeft een eigen unieke werking en een bepaald effect op het menselijk lichaam en de psyche. De geuren zorgen in combinatie met de lichttherapie voor complete ontspanning van lichaam en geest.

Houten Boerderij Sauna
75°C
75°C

Een zeer ruime saunacabine, gemaakt van prachtig Scandinavisch hout.
Hier worden de opgietingsessies gegeven.

Vuurtonnetje

Een wijnvat met infraroodlicht. De infrarood donkerstralers verwarmen direct de huid en hebben een diepe werking op de spieren. Ideaal geschikt om de spieren te ontspannen en spierpijn te verzachten. 

Stoomcabine

Een weldaad voor de luchtwegen! De atmosfeer in de stoomcabine is aangenaam warm en vochtig.

Kruidentempel

Geniet In dit grote warme bad met rustgevende muziek ervaart u rust en ontspanning van top tot teen.

Vriestonnetje

Heerlijk om na een saunabezoek koud af te koelen. Dit stimuleert een goede bloedsomloop. Het vriestonnetje is leuk en lekker koud. Geniet van de heerlijke geur van pepermunt.

Bubbelbaden

Kom bubbelen en genieten van optimale ontspanning. De huid voelt zacht aan door het warme water en de geest is volledig ontspannen. 

Dompelbad

Heerlijk koud afkoelen in het dompelbad. Het is niet alleen zeer verfrissend, ook stimuleert een duik in het dompelbad de goede bloedsomloop.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 23.00 Dinsdag 10.00 - 23.00 Woensdag 10.00 - 23.00 Donderdag 10.00 - 23.00 Vrijdag 10.00 - 23.00 Zaterdag 10.00 - 23.00 Zondag 10.00 - 23.00

Badkleding- en damesdagen: N.v.t.

Opgietingen: N.v.t.

Contactgegevens

Thermaelaan 2
5691 PM Son en Breugel
Tel: 0499-476383
E-mail: info@thermaeson.nl
Website: www.thermaeson.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief