Sauna & Beauty Oase

Kom lekker zorgeloos genieten bij Sauna & Beauty Oase. Er zijn diverse mogelijkheden om te ontspannen bij Sauna & Beauty Oase. Zo kunt u genieten van de diverse sauna– en badfaciliteiten, maar naast deze faciliteiten kunt u op onze beautyafdeling terecht voor gezichtsbehandelingen of ontspannende massages.

Faciliteiten & baden

Fruitboomgaard-sauna
80°C

Je kunt het fruit ruiken

In deze vochtige sauna geniet u ieder half uur opnieuw van een fruitige geur van bijv. kers of appel. Een van de medewerkers van Sauna & Beauty Oase giet telkens een speciale etherische olie over de kachel. Neem plaats en geniet van deze heerlijke geur: u waant zich in een boomgaard.
 

Concertsauna
60°C

Tijdens uw saunagang kunt u in de concert sauna genieten van heerlijke concerten en prachtige natuurfilms. Met behulp van een afstandsbediening kunt u door drie verschillende mogelijkheden. De kleurentherapie is goed voor de spijsvertering, diepe ademhaling, bloedsomloop en het afweersysteem.

Finse löyly sauna (opgietcabine)
90°C

Deze Finse sauna is opgebouwd met een speciaal soort hout. De cabine geeft plaats aan maximaal 35 personen en is daarmee de grootste saunacabine van Sauna & Beauty Oase. Minimaal 4 keer per dag vindt hier een uitgebreid opgietritueel plaats.

Finse sauna
100°C

Deze Finse sauna is opgebouwd met een speciaal soort hout en voorzien van een mooie open haard. Deze sauna van 100 graden is de warmste cabine uit de regio en is de favoriet van de gasten van Sauna & Beauty Oase.

Infraroodcabine

In de infraroodsauna zorgen speciale lampen voor een intense warmte. Deze warmte dringt diep door in uw lichaam, waardoor uw spieren en gewrichten heerlijk ontspannen. U kunt zelf de intensiteit van de lamp bepalen. Neem na gebruik eerst een uitgebreid luchtbad, een lauwe douche en gebruik daarna het zwembad om uw spieren los te maken.

Lavendel sauna
80°C

De lavendelsauna zorgt voor een heerlijke ontspanning en heeft een kalmerende werking. In de cabine treft u zakjes aan met lavendeltakken aan die een heerlijke geur in de cabine verspreiden.

Tecaldarium
50°C

In deze vochtige ruimte met verwarmde banken en muren, vindt u heerlijk geparfumeerd zeezout waarmee u uw huid kunt scrubben. Als u het zout even laat inwerken terwijl u plaatsneemt op de verwarmde banken, werkt het als een peeling; uw huid wordt gezuiverd, gaat glanzen en voelt na afloop zacht aan. Het zout kan afgespoeld worden onder de lauwe stortdouche die zich in deze cabine bevindt.

Turks stoombad
45°C

Deze populaire cabine is gevuld met heerlijk stoom met pepermuntgeur. Een verademing voor uw luchtwegen.

Jamaicaanse Rasulcabine
40°C

Deze prachtige cabine wordt tijdens een rasulbehandeling volledig gevuld met stoom. De cabine is voorzien een schitterende sterrenhemel en is betegeld met schitterend glasmozaïek. De Jamaicaanse rasulcabine is alleen op reservering toegankelijk.

Romeinse kruidentempel
37°C

In deze Romeinse kruidentempel ruikt het heerlijk naar lavendel. De kruidentempel heeft een temperatuur van 37 graden. U kunt in het bad plaatsnemen op de banken en voor optimale ontspanning speelt er rustgevende muziek.

Dennen rustbad
37°C

Het dennen rustbad is gevuld met water van 37 graden. Rondom het bad wordt een heerlijke dennengeur verspreid.

Whirlpool
37°C

In dit ruime bad kunt u genieten van heerlijke bubbels in water van 37 graden. Zorgeloos genieten tussen uw saunarondjes door.

Zwembad
34°C

Even een paar baantjes trekken na uw saunabezoek of voor uw behandeling? In ons verwarmde zwembad van 34 graden kunt u heerlijk zwemmen of ronddobberen.

Cool off zones
15-32°C

Sauna & Beauty Oase heeft twee verschillende cool off zones: een binnen en een buiten. Iedere cool off zone is uitgerust met een koud dompelbad (15 graden), diverse douches, een koude waterval en een voetenbad. De dompelbaden zijn gegarandeerd het hele jaar door voorzien van koud water, omdat de locatie zelf het water oppompt. Mede hierdoor zijn zij een duurzame sauna.

Tip van de ondernemer: Geen stress bij ons! Wij hebben een broodje met zalm én carpaccio, handig als je niet kan kiezen!
Openingstijden

Maandag 10.00 - 23.30 Dinsdag 10.00 - 23.30 Woensdag 10.00 - 23.30 Donderdag 10.00 - 23.30 Vrijdag 10.00 - 23.30 Zaterdag 10.00 - 23.30 Zondag 10.00 - 22.30

Badkleding- en damesdagen: n.v.t.

Opgietingen: Dagelijks van 14.30 - 21.30 uur.

Contactgegevens

Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Tel: 024 - 62 21 718
Website: www.sauna-oase.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief