Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

De Thermen Nijmegen is een middelgroot saunacomplex, zeer ruim van opzet en hier vindt u nog wel de rust, die u in een wellnesscentrum mag verwachten, zelfs bij grote drukte: een groot verschil met de in de laatste jaren verrezen mega wellnesscentra!

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Zuiverende Eucalyptussauna
80°C
Zuiverende Eucalyptussauna
80°C

Ervaar deze stimulerende en luchtzuiverende effecten van eucalyptus

In deze sauna wordt er elk uur eucalyptusolie opgegoten. Deze stimulerende en luchtzuiverende etherische olie staat het meest bekend om de heilzame werking op de luchtwegen.  
 

Saunarium
65°C
65°C

Neem plaats in de twee-in-één sauna. Het saunarium staat bekend om zijn iets verhoogde vochtigheidsgraad, gepaard met een temperatuur van 65 graden. Ervaar in deze cabine de heilzame werking van stoom in een mild saunaklimaat.

Eventsauna
85°C
85°C

In deze sauna kunt u terecht om een van de speciale opgietingen van Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen bij te wonen.

Lichttherapie sauna
80°C
80°C

In deze sauna wordt lichttherapie ingezet: verschillende kleuren beïnvloeden namelijk onze geest en lichamelijke conditie. De kleuren blauw, groen, rood en geel wisselen elkaar af in deze cabine. Elke kleur heeft zijn eigen werking op lichaam en geest.

De 100 graden sauna
100°C
100°C
Finse balken sauna
90°C
90°C
Infrarood cabine

In deze cabine zorgen de speciale lampen voor een intense warmte. Deze warmte dringt tot diep in uw lichaam door. De infraroodstraling is daarmee erg geschikt voor het verminderen van spier- en gewrichtspijn en reumatische klachten. Koel na gebruik altijd met lauw water af.

Turks stoombad

Een ideale manier om uw huid te reinigen is door plaats te nemen in het ontspannende Turks stoombad. Door ongeveer een kwartier te verblijven in het stoombad gaan uw huidporiën openstaan. Hierdoor verlaat vuil uw lichaam. Daarnaast heeft het Turks stoombad een heilzame werking op de luchtwegen.

Kruidentempel

De kruidentempel is een stoombad met een heerlijke kruidengeur in het voorste gedeelte. In het achterste gedeelte kunt u plaatsnemen in het kruidenbad waar u kunt genieten van ontspannende muziek op de achtergrond.

Zwembaden

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen beschikt over twee zwembaden. In een zwembad kunt u van binnen naar buiten zwemmen.

Bubbelbaden

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen beschikt over twee bubbelbaden, een binnen en een buiten.

Kruidenbad

Een heerlijk warm bad met kruiden, waar u heerlijk tot rust kunt komen. De kruiden doen hun werk, u ervaart complete ontspanning.

Dompelbaden

Na de saunagang koelt u af onder een van onze afkoelfaciliteiten. Daarna kunt u zich onderdompelen in een van onze dompelbaden.

Openingstijden

Zondag 11.00 - 23.00 Maandag 11.00 - 23.00 Dinsdag 11.00 - 23.00 Woensdag 11.00 - 23.00 Donderdag 11.00 - 23.00 Vrijdag 11.00 - 24.00 Zaterdag 11.00 - 24.00

Badkleding- en damesdagen: N.v.t.

Opgietingen: Dagelijks van 13.00 - 21.00 uur.

Contactgegevens

Panovenlaan 3
6525 DZ Nijmegen
Tel: 024 - 36 00 303
Website: www.thermennijmegen.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief