Orange Wellness

Een dag die helemaal in het teken staat van ontspanning. Even niets aan je hoofd en alle tijd om lichaam en geest tot rust te laten komen. Vanuit de panoramasauna op het grote zonneterras heb je een fraai uitzicht over het Groene Hart. Verder is er een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de uitgebreide menukaart met vers bereide gerechten. Zin in een massage? Dat kan natuurlijk ook in de beautysalon, waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Leidse Panoramasauna
85°C
Leidse Panoramasauna
85°C

Ontdek de zuiverende werking van zoutsteen

Boven op het dak van het Orange Wellness bevindt zich een bijzondere sauna. Vanwege het schitterende uitzicht over de polders en de stad Leiden heet deze sauna de ‘Panoramasauna’. Mede door de brede ligruimte kun je hier heerlijk languit liggen. De zoutstenen die in de wand van de sauna verwerkt zitten geven deze sauna zijn naam; vele gezonde krachten worden aan deze steensoort toegekend.

Infrarood sauna
50°C
50°C

Infraroodstralen gaan diep in de huid. Deze sauna werkt, vooral in combinatie met massage, perfect bij blessures. Spieren worden soepel en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Orange Wellness kent twee infraroodsauna’s: de achthoekige met lange golftherapie en de rechthoekige met korte golf therapie.

Turks stoombad
50-55°C
50-55°C

Het Turks stoombad laat zich prima combineren met de sauna. De werking van een stoombad is vergelijkbaar met die van de sauna, afvalstoffen worden door transpiratie uit het lichaam afgevoerd. Naast een brandschone huid zorgt de door vocht verzadigde lucht voor een heilzame werking op de luchtwegen.

Finse sauna’s
70-95°C
70-95°C

In de Finse sauna heerst een droge en hete atmosfeer. Oranje Wellness beschikt over drie verschillende Finse sauna’s met elk een eigen temperatuur. In sommige sauna’s worden geurstoffen (bijvoorbeeld eucalyptusolie) over de warmtebron verspreid. Deze geuren dragen bij aan een ontspannen gevoel.

Zwembad
31°C
31°C

Het binnenzwembad met heerlijk warm water, is ideaal om tussen de saunarondes door te bewegen en te ontspannen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zoutelectrolyse in plaats van directe chloorinjectie zijn de atmosfeer en het water extra aangenaam. Het zwembad is alleen via een trap te bereiken.

Koel dompelbad
17°C
17°C

Afkoelen tijdens een dagje sauna is erg belangrijk. Dompel je daarom na de sauna onder in het koele dompelbad.

Voetenbad

Het nemen van een voetenbad helpt ter voorbereiding op de warmtebeleving van de sauna. Daarnaast is het ook een heerlijke vorm van ontspanning tussen de saunagangen door.

Whirlpool
37°C
37°C

In de patio vind je een whirlpool waar je heerlijk kunt relaxen in het bubbelende water. De bubbels stimuleren de bloedsomloop en hebben een masserende werking. Met mooi weer kan het dak open, waardoor je met het zonnetje op het gezicht van het warme water kan genieten.

Tip van de ondernemer: Laat je verrassen in onze nieuwe horeca die staat voor snel, vers en lekker!
Openingstijden

Maandag 10.30 - 23.00 Dinsdag gesloten Woensdag gesloten Donderdag gesloten Vrijdag 10.30 - 23.00 Zaterdag 10.30 - 23.00 Zondag 10.30 - 21.00

Damesdagen: Elke maandag

Badkleding- en damesdagen: n.v.t.

Opgietingen: Alleen open vrijdag, zaterdag, zondag & maandag

Contactgegevens

Kalkovenweg 52
2401 LK Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-468060
Website: www.orangewellness.nl/sauna-beauty

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief