Dennenmarken Sauna & Beauty

Dennenmarken Sauna en Beauty is een ware traktatie voor lichaam en geest! Het saunacomplex heeft alle denkbare faciliteiten in huis. Van Turks stoombad tot whirlpool, van beautysalon tot buitenzwembad en van massageruimte tot Russische buitencabine.

Faciliteiten & baden

Lichttherapie cabine

Bewezen is dat verschillende kleuren onze geest en lichamelijke conditie beïnvloeden. In deze cabine wisselen de kleuren blauw, groen, geel en rood elkaar af. Elke kleur heeft een andere werking op het lichaam. 

Infraroodcabine

Infrarood heeft een positief effect op het verlichten van spierpijn en reumatische aandoeningen. Het infraroodlicht heeft een enorme dieptewerking. Na het gebruik van deze sauna is het van belang dat u met lauw water afkoelt.

Russische blokhut
Panoramacabine
Aromacabine
Ambiance cabine
Turks stoombad
Scrubruimte

In deze ruimte staat een scrub voor u klaar waarmee u kunt genieten van een heerlijke scrubsessie. Door te scrubben verwijderd u dode, oude huidcellen. Dit zorgt voor een gladdere huid en een fijner huidoppervlak.

Binnen- en buitenzwembad
Whirlpool

Neem plaats in de whirlpool en geniet van het bubbelende water. De bubbels hebben een masserende werking en zorgen ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. U spieren ontspannen, met uw geest gebeurd hetzelfde. 

Voetenbad

Het nemen van een voetenbad helpt ter voorbereiding op de warmtebeleving van de sauna. Daarnaast is het ook een heerlijke vorm van ontspanning tussen de saunagangen door.

Dompelbad

Na een bezoek aan de sauna of het stoombad is het belangrijk dat u goed afkoelt. Vul uw longen met koude lucht, spoel koud af en dompel daarna onder in het koude dompelbad. 

Openingstijden

Maandag 10:00 - 23:00 Dinsdag 10:00 - 23:00 Woensdag 10:00 - 23:00 Donderdag 10:00 - 23:00 Vrijdag 10:00 - 23:30 Zaterdag 10:00 - 23:30 Zondag 10:00 - 23:00

Badkledingdagen: Elke eerste dinsdag van de maand 'badkleding-mag-dag'.

Opgietingen: Dagelijks van 15.00 - 20.00 uur.

Contactgegevens

Elmpterweg 46
6042 KL Roermond
Tel: 0475-324546
Website: www.dennenmarken.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief