Centre du Lac

Een bezoek aan Centre du Lac is een zintuiglijke beleving. Met maar liefst zeven verschillende soorten sauna’s stapt u van de ene ervaring in de andere ervaring. De sauna’s hebben één ding gemeen: na afloop voelt u zich een ander mens. En dat is precies ons streven.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Scandinavische schommelsauna
80°C
Scandinavische schommelsauna
80°C

Ontspannen in een schommelstoel

Finland is het land met de rijkste historie op het gebied van sauna. In Centre du Lac huizen twee van deze traditionele sauna’s waar u, in comfortabele schommelstoelen, kunt ontspannen en rustig heen en weeg wiegt. Een temperatuur van 80 graden reinigt uw huid en verbetert de bloedsomloop.

Kelo sauna
80°C
80°C

Deze authentieke dennenhoute Finse sauna ademt dennengeur en verzacht daarmee de luchtwegen. Waant u zich in het hart van Finland en vind hier complete rust. Een aanrader is het löyly ritueel. Dit ritueel is overgewaaid uit Finland en heeft als doel de weerstand van het lichaam te vergroten.

Rozenkwarts sauna
70°C
70°C

Als u bij Centre du Lac de rozenkwarts sauna inloopt ruikt u een sensatie van zachte rozengeur. De rozenkwarts is een unieke edelsteen met bijzondere helende eigenschappen. Zo heeft deze zuiverende steen de kracht om uw lichaam te ontgiften, te ontspannen en voorziet u van nieuwe energie.

Kleurensauna
110°C
110°C

Licht bepaalt het ritme van de dag en draagt bij aan uw gemoedstoestand en gezondheid. De kleurensauna neemt u mee in het kleurenspectrum en leert u de positieve emoties kennen die achter elke kleur schuilgaan. 

Turks stoombad
40/45°C
40/45°C

Met een luchtvochtigheid van 100 procent daalt er in het Turks stoombad een aangename mist op u neer. Etherische oliën zorgen voor een heilzame werking op de luchtwegen.

Infraroodsauna
40°C
40°C

Dankzij de infraroodlampen in deze sauna weet de warmte tot diep in de gewrichten door te dringen. Spieren worden weer soepel en de warmte verzacht spierpijn of blessures. De intense warmte van deze sauna heeft een helende werken.

Maa sauna
110°C
110°C

De Maa sauna brengt u terug naar de oorsprong. De eerste sauna’s lagen onder de grond; de Finse vertaling van Maa. De houtgestookte sauna waarin de temperatuur tot 110 graden kan oplopen is een beleving op zichzelf.

Zwembad
30.8°C
30.8°C

Het is de combinatie sauna en zwembad die lichaam en geest in balans brengt. In het grote zwembad kunt u van binnen naar buiten zwemmen. In het Wellness bad kunt u zelfs genieten van een drijfsessie, heerlijk drijven in het water met ontspannende muziek op de achtergrond.

Whirlpool
38.2°C
38.2°C

De whirlpools bieden u een prettige afwisseling op het stille water. De bubbels hebben een masserende werking waardoor de spieren zich ontspannen. Met uw geest gebeurt hetzelfde.

Kruidenbad
37.6°C
37.6°C

De stilte in combinatie met kruidige geuren maakt het caldarium tot een ruimte van volledige ontspanning. De atmosfeer is vochtig en er wachten ligbanken op u in het warme water. Het is niet vreemd dat veel mensen hier tot inspiratie komen.

Koud dompelbad
19°C
19°C

Van origine hakten de Finnen een wak in het naastgelegen meer om na de saunagang te kunnen afkoelen. In Centre du Lac vindt u daarvoor luxe dompelbaden die de bloedsomloop bevorderen en de bloedvaten prikkelen.

Voetenbad
38°C
38°C

Wie voeten en benen wil verlichten kiest voor de weldaad van de voetenbaden. Naast een betere doorbloeding helpt dit ook bij het verminderen van stress en spanning. Bovendien is het een goede voorbereiding op de saunagang.

Neveltuin

Een wandeling door de neveltuin is een verademing. De nevel daalt op u neer en zorgt voor verkoeling en doet denken aan een tropisch regenwoud in de vroege ochtend.

IJsgrot
0-3°C
0-3°C

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden zorgt de ijsgrot voor een geleidelijke afkoeling. De neus vult zich met koele lucht terwijl u zichzelf een sensatie kunt bezorgen door het gemalen ijs over u heen te scheppen.

Tip van de ondernemer: Geniet van onze creatieve combi-saté! We hebben ook sinds kort een vegetarische saté met nasi of friet.
Openingstijden

Maandag 10.00 - 23.00 Dinsdag 10.00 - 23.00 Woensdag 10.00 - 23.00 Donderdag 10.00 - 23.00 Vrijdag 10.00 - 23.00 Zaterdag 10.00 - 23.00 Zondag 10.00 - 23.00

Damesdagen: Elke maandag m.u.v. enkele feestdagen

Badkledingdagen: N.v.t.

Opgietingen: Drie keer per dag

Contactgegevens

Katwijkerlaan 105
2641 PE Pijnacker
Tel: 015-3696767
Website: www.centredulac.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief