Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Het 4–sterren Amrâth Hotel & Thermen Born– Sittard is een wellnesscomplex, centraal gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap, aan de rand van het Limbrichterbos. De thermen ligt op korte afstand van Maastricht, België en Duitsland. Bij Amrâth Hotel & Thermen Born–Sittard vindt u volop ontspanningsmogelijkheden.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Kruiden & Kleurensauna
70°C
Kruiden & Kleurensauna
70°C

Prikkel uw zintuigen met kruiden en lichttherapie

Een stoomsauna met kruiden en lichttherapie. De verschillende kleuren beïnvloeden onze geest en lichamelijke conditie positief. Blauw werkt ontspannend en rustgevend. Groen brengt tot rust en inspireert. Geel zorgt voor een positieve instelling en rood geeft energie, vitaliteit en warmte. 's Avonds heeft u vanuit de Bio Kruidensauna een bijzonder uitzicht.
 

Finse löyly sauna
95°C
95°C

De Finse sauna is al zeker 2000 jaar oud, maar wordt tegenwoordig nog steeds veel bezocht. U kent de Finse sauna als de traditionele sauna. De temperatuur in de deze Finse sauna is 95 graden. De sauna wordt verhit door middel van natuurstenen die elektrisch worden verwarmd.

Infrarood cabine
50°C
50°C

Infrarood licht heeft een enorme dieptewerking. Het gebruik van de infrarood cabine heeft een positief effect op het bestrijden van spierpijnen en reumatische aandoeningen. Na het gebruik van deze sauna dient u zich met lauw water af te spoelen. 

Zoutkristalsauna
80°C
80°C

Beleef de zuiverende werking van zoutkristallen uit het Himalaya gebergte in Pakistan. Het zijn natuurlijke zoutsteenkristallen die ruim 250 miljoen jaren geleden zijn ontstaan. Door verhitting van de uit Pakistan geïmporteerde zoutkristallen en een cascade, komen mineralen vrij die de lucht ioniseren.

Stoombad
47°C
47°C

Het stoombad is zeer goed voor uw gezondheid. Stoom stimuleert de bloedsomloop en bevordert de afvoer van dode huidcellen. Stoom heeft een vocht inbrengende werking en verhoogt de interne lichaamstemperatuur. 

Kruidenbad
36°C
36°C

Een heerlijk warm bad met kruiden, waar u heerlijk tot rust kunt komen. De kruiden doen hun werk en u ervaart complete ontspanning.

Zwembad
31°C
31°C

Van binnen naar buiten zwemmen, met onderwatermuziek op de achtergrond. 's Avonds kunt u buiten genieten van de sterrenhemel en binnen van natuurfilms die geprojecteerd worden op de muur van het zwembad. 

Koud dompelbad
16°C
16°C

Na een bezoek aan de sauna of het stoombad is het belangrijk dat u goed afkoelt. Allereerst vult u uw longen met frisse lucht. Hierna probeert u zich zo koud mogelijk af te koelen met een douche of slang. Vergeet vooral niet uw hoofd af te koelen. U kunt hierna gebruik maken van het dompelbad.

Warm dompelbad
36°C
36°C

Ter voorbereiding op de sauna of het stoombad is het raadzaam gebruik te maken van het voetenbad. Het voetenbad zorgt dat de poriën zich openen ter voorbereiding op de sauna of het stoombad. Ook aan het einde van een saunaronde is het nemen van een voetenbad geschikt.

Voetenbad
39°C
39°C

Ter voorbereiding op de sauna of het stoombad is het raadzaam gebruik te maken van het voetenbad. Het voetenbad zorgt dat de poriën zich openen ter voorbereiding op de sauna of het stoombad. Ook aan het einde van een saunaronde is het nemen van een voetenbad geschikt.

Whirlpool
36°C
36°C

Dit bubbelbad zorgt voor heerlijke ontspanning. Het warme water van de whirlpool heeft een goede invloed op uw gemoed, spieren en gewrichten.

Openingstijden

Maandag 11:00 - 23:00 Dinsdag 11:00 - 23:00 Woensdag 11:00 - 23:00 Donderdag 11:00 - 23:00 Vrijdag 11:00 - 23:00 Zaterdag 11:00 - 23:00 Zondag 11:00 - 23:00

Opgietingen: Dagelijks van 14.00 - 20.30 uur.

Contactgegevens

Langereweg 21
6121 SB Born
Tel: 046-4851666
Website: www.amrathhotelthermenborn.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief