Massages

Het combineren van een massage en met een saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser. Hierdoor heeft een massage een nog beter effect op zowel lichaam als geest. Uw geluksgevoel wordt gestimuleerd en uw weerstand verbeterd. Van welke massage gaat u binnenkort genieten?

De klassieke ontspanningsmassage

Laat uw lichaam pure ontspanning ervaren met de oude en meest bekende massagevorm: de klassieke ontspanningsmassage. Het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop, het vergroten van uw bewegingsvrijheid en een diepe ontspanning van uw lichaam. De massage kan op diverse delen van het lichaam worden toegepast. Vaak kunt u kiezen uit de rug, nek en schouders, de gehele achterkant of het totale lichaam. Om een optimale ontspanning te bereiken wordt tijdens de ontspanningsmassage gebuikt gemaakt van een heerlijke olie. Door de zachte wrijving wordt uw lichaam aangenaam warm. Optimaal genieten.

Richtprijs behandeling: €58 voor 55 minuten

Hot-stone massage

massagesLaat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens uw dagje sauna met de hot-stone massage. De indianen gebruikten honderden jaren geleden al warme stenen tijdens rituelen: de warmte kan tot wel 4 centimeter diep in het spierweefsel doordringen. Deze heerlijke lichaamsbehandeling met essentiële oliën brengt u een totale ontspanning. De bloedcirculatie verbeterd, de spanning op uw spieren zal verminderen en na de behandeling voelt uw huid zijdezacht aan. Het geeft u lichaam weer nieuwe energie.

Richtprijs behandeling: €62 voor 55 minuten

Ayurveda massage

Ervaar de bijzondere en diep ontspannende Ayurvedi massage. Dit Indiaase ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en pakt lichaam en geest zowel fysiek, emotioneel als spiritueel aan. De massagetechniek wordt gecombineerd met het stimuleren van de marma-punten. Geblokkeerde energie zal weer vrij door uw lichaam kunnen stromen. Tijdens deze energetische massage wordt gebruik gemaakt van kruidenolie die een geneeskrachtige en medicinale werking op het lichaam hebben. Uw weefsellagen, spieren, gewrichten, organen en energiebanen worden uitgebreid gemasseerd. Lichaamsfuncties worden geactiveerd terwijl de zintuigen en de geest juist tot rust komen. U voelt zich na afloop rustig en evenwichtig.

Richtprijs behandeling: €70 voor 55 minuten  

Kruidenstempel massage

Geniet van de warmte en ruik de kruiden tijdens de oude, traditionele Thaise kruidenstempel massage. Warme bundeltjes van linnen worden op uw lichaam geplaatst en stimuleren uw lichaam om beter te functioneren terwijl u tegelijkertijd compleet tot rust komt. De helende en reinigende werking van de kruiden kan tot diep in het onderliggende weefsel doordringen. De warmte van de kruidenstempels geeft verlichting bij stijfheid en spierpijn en stimuleren uw bloedcirculatie en spijsvertering. De behandeling geeft u een aangenaam gevoel.

Richtprijs behandeling: €59 voor 55 minuten

Shiatsu massage

Laat het zelfhelend vermogen van uw lichaam stimuleren met deze Japanse massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale druktechnieken. De masseur zal met zijn duimen, handpalmen en vingers druk uitoefenen op bepaalde plaatsen op uw lichaam. De energiebanen en zenuwpunten worden geprikkeld. Blokkades worden verminderd, waardoor er een betere energiedoorstroming ontstaat. De Shiatsu massage heeft een positieve invloed op migraine, pijnklachten, vermoeidheid en stress. De behandeling harmoniseert uw zenuwstelsel en verhoogt uw vitaliteit. Voel hoe lichaam en geest één geheel vormen. Uw lichaam krijgt een flinke boost.

Richtprijs behandeling: €60 voor 55 minuten

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief