(Beauty)behandelingen

Je hoofd leegmaken, je gedachten ordenen en even tot rust komen door een bezoekje aan de sauna. Heerlijk! Een moment voor jezelf om even stil te staan in de hectiek van alledag. Nu je jouw lichaam rust gunt kom je tot de ontdekking wat het nodig heeft. Een verzorgende beautybehandeling bijvoorbeeld.

Gezichtsbehandeling of facial

Een eerste indruk maak je in de eerste 2,15 of 30 seconden! Je gezicht speelt hierbij een belangrijke rol. Een verzorgde uitstraling, mooie glimlach en stralende huid. Door met regelmaat tijd vrij te maken voor een facial bij de specialiste, houd je jouw huid in optimale conditie. Wensen worden doorgenomen en huid-uitdagingen besproken. Naast de verzorgende werking van de gezichtsbehandeling ervaar je een ontspanmomentje. Er is ook vaak keuze uit aanvullende diensten, zoals het epileren van wenkbrauwen of verven van wimpers. Accentueer jouw sterke punten.

Pakking

Een lichaamspakking is bedoeld om het lichaam een fijne opkikker te geven. Allereerst zal de huid een kleine scrub krijgen om de poriën vrij te maken en het voor te bereiden op de werkzame stoffen in de pakking. Daarna wordt de huid gebalsemd met een voedende, warme gel, olie of pasta en wordt het lichaam daarna letterlijk ingepakt. De doeken of folie sluit het beautyproduct af van de buitenlucht, zodat het uitsluitend op de huid inwerkt en haar kracht behoud. Je bepaalt zelf het doel van de pakking: verzorgend, ontspannend of juist ontgiftend als detox.

Peeling

Een meer intensieve beautybehandeling om de huidconditie te verbeteren en het huidbiotoop te versterken. Allereerst zal de specialiste een controle doen om de conditie en behoefte van de huid te bepalen. In samenspraak met jou zal de intensiteit van de behandeling bepaald worden. Met de peeling wordt de bovenste laag van de huid gescrubd waardoor oude huidschilfers en dode huidcellen loslaten. Aan de scrub is veelal een fruitzuur toegevoegd om het effect te versterken. Een mooie schone huid wordt zichtbaar die gereed is om gevoed te worden met krachtige beautyproducten. Er kan gekozen worden voor een anti-age of anti-acne behandeling of bijvoorbeeld juist een intens verzorgend karakter.

Manicure

Je handen zijn een visitekaartje! Mooi verzorgde handen en nagels, die vallen op. Ervaar een luxe gevoel en laat de schoonheidsspecialiste jouw nagelriemen verzorgen, nagels vijlen en lakken in een kleur die je thuis (nog) niet hebt! Veelal wordt er gewerkt met mooie merken waardoor je handen zijdezacht zullen aanvoelen én het lakje nog lang mooi blijft.

Pedicure

De voeten, vaak verstopt in strakke schoenen of geduwd in oncomfortabele pumps. Die kunnen wel eens wat extra aandacht gebruiken. Een korte massage, kleine peeling, vijlen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen. Ook kun je hier een mooie kleur nagellak uitkiezen om jouw 10 tenen eens op te laten vallen! Ps. Wist je dat op blote voeten lopen een gevoel van vrijheid geeft!

Ga voor de beste versie van jezelf!

Ontdek welke beautybehandelingen worden aangeboden bij jouw favoriete sauna.

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief