Close Menu
 • Meer dan 20 luxe wellnesslocaties
 • Grootste assortiment
 • Landelijke organisatie
 • Service gericht
 • Mooie giftcard of e-card

Sauna per minuut

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group in samenwerking met Tapperuse.

Het saunatarief wordt berekend uitgaande van een tarief vanaf 8 cent per minuut met als maximum de normale dagprijs. Zo hoef je niet meer op zoek naar scherpe aanbiedingen of arrangementen. Je betaalt immers nooit meer dan nodig. 

Ontdek nu vrijuit de wereld van wellness en creëer je eigen wellness momenten! Er is keuze uit maarliefst 22 resorts door heel Nederland.

 

 
 

 

 

 

Sauna per minuut, hoe werkt dat precies?

Eenmalig: Download de app Tapperuse op uw telefoon en registreer uw account. 
De app is gratis te downloaden via de App Store of Play Store.

 1. Reserveer bij de sauna vóór uw bezoek 
  Via de rode button op deze website
  U heeft keuze uit meer dan 20 wellnesslocaties!
   
 2. Tap-in op de app bij de receptie en geniet van uw wellness moment. 
  Open de app en klik op ‘intappen’, u ziet dat de transactie wordt gestart.
   
 3. Tap-uit op de app bij de receptie aan het einde van uw bezoek. 
  Reken de consumpties en eventuele (beauty)behandelingen af bij de receptie, verlaat de GPS-Zone en klik op ‘uittappen’.
   
 4. Je betaalt achteraf 
  Binnen 24 uur wordt er een Afterpay-factuur voor het entreetarief per email aan u verstuurd die u o.a. via iDeal kunt voldoen.

 


 

Betalen per minuut maakt de sauna toegankelijk
 


Als rustmomentje in je drukke leven

Na een lange dag werken, drukke middag met de kinderen of juist als start van de dag even een rondje sauna, ontspannen in het stoombad of tot rust komen in de jacuzzi. In ieder druk leven is er ruimte voor een bezoek aan de sauna of wellness. Nu ook zonder te veel te betalen.

 

In combinatie met een dagje eropuit

Gezellig een dag op stap met je vriendinnen én ook nog naar een wellnessresort. Kopje koffie drinken, winkelen, lunchen en eindeloos bijpraten over de dingen die in de tussentijd zijn gebeurd. Afsluiten met een bezoek aan de sauna en een wellness behandeling. Dat allemaal zonder op je horloge te kijken. 

 

Afsluiter van een avondje uit

Heerlijk een avondje genieten van een (romantisch) diner en daarna als afsluiting nog even samen de sauna in om vervolgens volledig ontspannen weer richting huis te gaan. Zonder je zorgen te maken over de tijd en kosten. Dat klinkt toch perfect?

 

 


Over Select Wellness Group

Select Wellness Group is de grootste marketing & salesorganisatie op gebied van wellness met meer dan 20 sauna- & wellnessbedrijven. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk. Elk saunabedrijf heeft een eigen identiteit. 

De bedrijven vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)-behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop; wellness with a personal touch.

Er heerst een gemoedelijke en comfortabele sfeer. Dit is de juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten en tot rust te komen. De essentie van een dag wellness is leidend; zorgeloos ontspannen. 

Wat is Tapperuse?

Tapperuse maakt ‘per minuut betalen’ mogelijk voor allerlei vrijetijdsbestedingen, waaronder de wellnesslocaties aangesloten bij Select Wellness Group. Met Tapperuse wordt een kort of spontaan bezoek mogelijk! U bent vrij om een wellnesslocatie te bezoeken wanneer u dat wilt, en weer te vertrekken wanneer u dat wilt. U betaalt alleen voor de tijd dat u er bent. Meer informatie