Wellnessresort de Waterlelie

Heerlijk ontspannen en even tot jezelf komen, dat doe je bij Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen. Hier kun je in alle rust het hele jaar door sauneren in stijlvolle ambiance én culinair genieten. Tijdens je wellnessdag geniet je van de acht verschillende sauna’s die elk hun eigen sfeer, temperatuur en effect op je lichaam hebben.

Wellnessresort de Waterlelie

Faciliteiten & baden

Mediterrane Lavendel Tylarium
50-60°C
Mediterrane Lavendel Tylarium

De geur van lavendel brengt u gelijk in vakantiestemming

Het Lavendel Tylarium is de perfecte sauna om uw saunadag mee te beginnen. Het Tylarium heeft een lage temperatuur met een hoge luchtvochtigheid. Bossen gedroogde lavendel hangen verspreid door het Tylarium. Iedere 5 minuten vindt er een automatische opgieting plaats boven de kachel met lavendel opgietolie. De geur van lavendel brengt u gelijk in vakantiestemming en werkt stressverlagend en rustgevend.
 

Panorama Sauna
75°C

In de panorama sauna is het dubbel genieten. Deze sauna is rondom voorzien van veel glas. U heeft daardoor een geweldig uitzicht over de riante tuin, vijver en weilanden. Vanuit deze sauna geniet u het hele jaar door van de mooie kleuren die ieder seizoen meebrengt.

Kelo Sauna
90°C

De Kelo Sauna is een echte eyecatcher en een weldaad voor warmteliefhebbers. Dankzij het gebruik van speciale 200 jaar oude boomstammen en een dak van mos waant u zich in Fins Lapland. Dit zorgt samen met de sfeervolle verlichting en de heerlijke warmte voor een ware beleving tijdens de dagelijkse opgietingen. Buiten de opgietingen is de Kelo Sauna vrij toegankelijk. 

Zoutsteensauna
80°C

Geniet van de zoutsteensauna met haar bijzondere kleuren. De wanden van deze sfeervolle sauna zijn voorzien van zoutstenen uit de Himalaya. Het inademen van deze mineralen heeft een positieve werking op de luchtwegen. Daarnaast heeft de zilte lucht een vitaliserende werking.

Stilte Kota
75-95°C

De Stilte Kota is een van de twee houtgestookte Finse Kota sauna’s die te vinden zijn in de tuin. Dit is een stilte sauna, zo kan iedereen in stilte genieten van de heerlijke warmte en het geluid van een knapperend vuurtje.

Houtgestookte Kota
75-95°C

De Houtgestookte Kota is één van de twee Finse Kota sauna’s die te vinden zijn in de tuin. De kachel staat centraal in deze sauna. Doordat de sauna verwarmd wordt met hout heeft deze een hele aangename warmte. De sauna heeft een knusse uitstraling door het bijzondere dak.

Babbelsauna
95°C

Naast ontspannen is een wellnessdag ook een sociale gelegenheid. Niets is zo gezellig om met elkaar bij te kletsen en te praten. Dit kan in onze babbelsauna. Hier geniet u samen van de warmte en gezelligheid. De temperatuur van de Babbelsauna is continue heerlijk warm, met een gemiddelde temperatuur van 95°C. 

Infrarood Sauna
70°C

De infrarood sauna is een weldaad voor uw spieren. De infrarood stralen zijn ontspannend en hebben een heilzame werking op spier- en gewrichtsproblemen. Zorg ervoor dat uw lichaam al warm is door eerst gebruik te maken van een andere saunacabine, dan is de werking nog effectiever.

Turks stoombad
50-60°C

In de 1001-Pracht-wereld vindt u het Turks stoombad. U waant zich hier in Oosterse sferen. Deze ruimte vult zich met stoom. Dit geeft een comfortabele hitte. De sauna voelt niet heet aan. De stoom zorgt ervoor dat u flink gaat transpireren en de poriën diep worden gereinigd. Daarnaast heeft het stoombad een positief effect op de luchtwegen.

Buitenzwembaden
21°C en 31°C

Dompel uzelf helemaal onder, trek lome baantjes of dobber wat aan het oppervlak in de twee verschillende zwembaden in de tuin. U kunt kiezen tussen het verwarmde zwembad van 31°C en het koudere zwembad van 21°C. In het najaar en de winter zijn de zwembaden voorzien van isolerende balletjes die ervoor zorgen dat het water op temperatuur blijft. Daarnaast zijn ze ook energiebesparend. 

Bubbelbaden
38°C

Tussen saunarondes door kunt u het hele jaar heerlijk bubbelen en bruisen in één van de twee warme bubbelbaden in de tuin. Eén van de bubbelbaden vindt u naast het koude buitenbad. Vanuit dit bubbelbad heeft u prachtig uitzicht over de royale tuin. Hier zit u heerlijk beschut onder een glazen overkapping.

Koelplein
12°C

Achter in onze riante tuin hoort u het kalmerende geklater van de waterval en sproeiers op ons unieke koelplein. De brede waterval is de echte blikvanger op het koelplein en wordt omringd door een groot, koud dompelbad, koude douches en sproeiers. Het Koelplein ligt gelijk naast de Kelo Sauna waardoor u na een opgieting heerlijk kunt afkoelen. Het water van de Waterval en sproeiers stroomt de hele dag en komt uit onze eigen bron. Het water wordt gecirculeerd, gefilterd en hergebruikt zodat het past bij onze wens om zo groen mogelijk te zijn.

Voetenbad
38°C

Voordat u begint aan uw saunaronde is het belangrijk om uw lichaam aan de warmte te laten wennen. Neem voor dit moment van rust plaats in het sfeervolle voetenbad in de vorm van een heuse bedoeïenentent in onze 1001-Prachtwereld. U voelt zich gelijk ontspannen en in Oosterse sferen.

Warm en koud wisselbad
12°C en 39°C

Houdt u van de afwisseling van warm en koud? Maak dan gebruik van het warm en koud wisselbad. Deze laat uw huid tintelen en stimuleert uw bloedsomloop en versnelt herstel van spieren na inspanning. Deze wisselbaden geven u dus een echte oppepper.

Openingstijden

Maandag 10.30 - 22.30 Dinsdag 10.30 - 22.30 Woensdag 10.30 - 22.30 Donderdag 10.30 - 22.30 Zondag 10.30 - 22.30 Vrijdag 10.30 - 23.00 Zaterdag 10.30 - 23.00

Badkleding- en damesdagen: N.v.t.

Opgietingen: Er worden dagelijks verschillende opgietingen aangeboden in de mooie Kelo Sauna. Tijdens vakanties en feestdagen worden regelmatig extra opgietingen georganiseerd.

Contactgegevens

Oude Streek 47
9354 AD ZEVENHUIZEN (Gr.)
Tel: 0594 - 63 25 24
E-mail: info@waterlelie.nl
Website: www.waterlelie.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief