Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht is een mooie kleinschalige thermen met een prettige, rustige sfeer. Gelegen in een fraaie groene omgeving vlakbij Rotterdam is dit wellness paradijs een prima plaats om eens volledig tot rust te komen.

Faciliteiten & baden

Ontspannend Tepidarium
37°C

Ervaar een weldadig warmte-effect op het lichaam

De mild verwarmde tegels zorgen voor een gelijkmatige warmteoverdracht op het lichaam. Hierdoor krijg je een gevoel van welbehagen en kun je helemaal tot rust komen.  
 

Infrarood sauna

Deze sauna werkt perfect bij blessures, dit komt omdat de infraroodstralen tot diep in de huid doordingen. Spieren worden soepel en de doorbloeding wordt gestimuleerd. 

Kruiden- en relaxcabine
Turks stoombad

In het Turks stoombad daalt er een aangename mist op u neer. Dit komt omdat er in deze ruimte een luchtvochtigheid van 100 procent heerst. Het stoombad zorgt voor een brandschone huid en heeft een heilzame werking op de luchtwegen.

Scrubruimte

In deze ruimte kunt u genieten van een heerlijke scrubsessie. Er staat een scrub voor u klaar die u kunt gebruiken. Oude huidcellen worden door middel van scrubben verwijderd, dit creëert een gladdere huid en een fijner oppervlak voor de zon.

IJsgrot

De ijsgrot zorgt voor een geleidelijke afkoeling. De neus vult zich met koele lucht terwijl u zichzelf een sensatie kunt bezorgen door het gemalen ijs over u heen te scheppen.

Bloemenbad
Zwembad
Koud-waterbassins

De whirlpools bieden u een prettige afwisseling op het stille water. De bubbels hebben een masserende werking waardoor de spieren zich ontspannen. Met uw geest gebeurt hetzelfde.

Voetenbad

Het nemen van een voetenbad is een goede voorbereiding op de saunagang. Naast een betere doorbloeding helpt dit ook bij het verminderen van stress en spanning. 

Tip van de ondernemer: Sinds de opening van de sauna een succes: onze vissalade ‘zoals de baas hem lekker vindt’ met gerookte zalm.
Openingstijden

Maandag 10.00 – 23.00 Dinsdag 10.00 – 23.00 Woensdag 10.00 – 23.00 Donderdag 10.00 - 24.00 Vrijdag 10.00 - 24.00 Zaterdag 10.00 - 24.00 Zondag 10.00 - 22.00

Badkleding- en damesdagen: n.v.t.

Contactgegevens

Achterzeedijk 81
2992 SB Barendrecht
Tel: 0180-622165
Website: www.thermenbarendrecht.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief