Saunapark Epe

Net over de Duitse grens (Noordrijn-Westfalen) bij Overijssel kunt u in Saunapark Epe het saunabaden op verschillende manieren beleven: in de klassieke Finse sauna, in de Kruidensauna van 80 graden of in de Vital Soft sauna van 65 graden. Een luxe stoombad met douches en peelingbereik staat ook voor u klaar. Bovendien zorgen de comfortabele afkoelingszones en het binnenzwembad voor een heerlijke ontspanning.

SAUNAPARK EPE is vanaf 7 juli weer open

LET OP: I.v.m. Corona vinden er in de zomermaanden geen damessauna plaats.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

“De Originele” MAA Sauna
100-120°C
“De Originele” MAA Sauna
100-120°C

Beleef een bijzondere oeroude saunavorm

De originele MAA-Sauna, die half in de grond is gegraven, bestaat uit ronde dennenboomstammen en natuursteen. De MAA-Sauna wordt verwarmd door houtvuur. Terwijl de aardsauna met temperaturen van 100 t/m 120 graden is verwarmd, beleeft u in deze bijzondere oeroude saunavorm een klimaat dat u zijdezacht omringt.

Finse sauna-aufgusshuis
90°C
90°C

Sauna als happening voor lichaam en ziel. Opgietrituelen met een heel bijzonder karakter beleeft u in het Sauna-Aufgusshuis. De met natuursteen ommantelde saunaoven vormt de blikvanger van de eigenaardige sauna.

Finse sauna
90°C
90°C

Puur saunagevoel met Scandinavische charme. De Finse sauna helpt het lichaam te reinigen en uw spieren te ontspannen. U komt even tot rust, omdat u zich over moet geven aan de warmte van de sauna inclusief diffuse lichtsfeer. De koperen ketel over de grote klinkeroven verspreidt een stijlvolle ambiance.

Kruidensauna
80°C
80°C

Deze uitzonderlijke sauna is opgebouwd uit rood cederhout met een aantal fraaie zit- en ligvlakken en een vrijzwevend plafond met sfeervolle verlichting. In deze kruidencabine wordt extra aandacht besteed aan de aromatische verspreiding van de kruiden. Het aroma van de wilde kruiden en koortsboom komt vrij door de stoom die eronder opgewekt wordt.

Rozensauna
70°C
70°C

Rozensnijwerk in het hout geven deze houtenbalken-sauna een comfortabele en behaaglijke sfeer. Sierlijke rozenkwart-stenen op de saunaoven, en een gevulde aromaschaal met voortreffelijke rozenolie scheppen een heerlijke atmosfeer.

Vital-soft sauna
60°C
60°C

De bijzondere samenstelling van waardevolle, natuurlijke aroma´s en een middelmatige temperatuur stimuleert de bloedsomloop en verleent een intensief warmtegevoel. De verschillende, wisselende kleuren beïnvloeden onze geest en lichamelijke conditie.

Stoombad
45°C
45°C

De weldadige warmte van de stoom opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam. Het stoombad heeft daarnaast een milde, aangename werking op de ademhaling. Het moderne puristische design, prettig getemperd keramieken zittingen en zachte lichteffecten, afsluitend met een warme zeezout-peeling-douche bieden een onvergetelijke gebeurtenis.

Crushed-ice bron

Zowel uw bloedsomloop wordt geactiveerd als uw immuunsysteem versterkt. Deze unieke verkoelende beleving is bovendien huidverstevigend, goed voor uw hart en kan zo vaak als u wilt worden herhaald. Een opfriskick voor lichaam en geest. Eskimo-feeling.

Binnenbad
30°C
30°C

In het comfortabele, 30°C warme binnenbad kunt u heerlijk relaxen of uzelf laten verwennen in het bubbelbad met haar massagestralen. Lekker wegdromen en genieten van het mooie-panorama uitzicht. 

Buitenbad

Het buitenbad (onverwarmd) staat garant voor een verfrissende afkoeling na uw saunabezoek. Hier kunt u naar hartelust aan uw conditie werken en een paar baantjes trekken.

Koudwatergrot

Deze douche laat u niet koud. Een sieraad in de saunatuin is onze, uit natuursteen gemetselde, koudwatergrot met meerdere douches.

Voetenbad

Neem plaats bij het comfortabele voetenbad en geniet van dit traditionele saunaritueel. Een warm voetenbad ondersteunt het zweeteffect en zorgt voor ontspanning.

Bijzondere douchebeleving

Stimuleer lichaam en geest met een verkoelende prikkeling op uw huid. Onze douches bieden een maximaal comfort en zijn met velerlei functies uitgerust, bijvoorbeeld als stortdouche of als regendouche. Beleef een verkwikkende douche-ervaring.

Dompelbassin

Deze bitterkoude opfrissing is bijzonder geschikt voor ervaren saunagasten en brengt de bloedsomloop flink in beweging. De afkoelmethode werkt positief op uw gemoed en stemming.

Openingstijden

Maandag 11.00 - 23.00 Dinsdag 11.00 - 23.00 Woensdag 11.00 - 23.00 Donderdag 11.00 - 23.00 Vrijdag 11.00 - 23.00 Zaterdag 11.00 - 23.00 Zondag 11.00 - 20.00

Damesdagen: Iedere 1e maandag v.d. maand

Saunanacht: Iedere 2e vrijdag van de maand (t/m 1 uur ´s nachts geopend)
LET OP: I.v.m. Corona vinden er geen saunanachten plaats.

Badkledingdagen: N.v.t.

Opgietingen: Dagelijks elk heel uur.

Contactgegevens

Klosterstrasse 63
48599 Gronau-Epe (DU)
Tel: +49 25 65 - 9 72 29
Website: www.saunapark-epe.de

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief