Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis – gebouwd in het begin van de vorige eeuw – en is een van de eerste sauna’s van Nederland. Geniet van de heerlijke opgietingen of een klankschalensessie tijdens uw sauna ronde. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, in ons gezellige a la carte restaurant kunt u genieten van de diversiteit van onze alom geprezen keuken.

Faciliteiten & baden

Houten wijnvat sauna
90°C
Houten wijnvat sauna

Deze Finse buitensauna dankt zijn naam aan de vorm...

De unieke, ronde vorm zorgt ervoor dat de warmteverspreiding binnen de cabine vele malen effectiever is dan bij een traditionele sauna. Er wordt een optimaal saunaklimaat gecreëerd. Neem plaats in het wijnvat en kom heerlijk tot rust.
 

Finse buitensauna’s
80-90°C

In deze traditionele Finse buitensauna’s kunt u genieten van warme temperaturen. U heeft de keuze uit een Finse sauna van 80 graden of een Finse sauna van 90 graden.

Finse binnensauna
90°C

Ook binnen beschikt Sauna & Beauty Velp over een Finse sauna. Leg uw handdoek op de bank, neem plaats en ontspan volledig bij een temperatuur van 90 graden.

Lichttherapie sauna

In deze sauna wordt door middel van lichttherapie uw lichaam en geest beïnvloed. Verschillende kleuren wisselen elkaar af in deze cabine: blauw, geel, groen en rood. Neem plaats in deze sauna en ervaar de eigen therapeutische werking van elk van deze kleuren.

Infrarood cabine
50°C

Speciale infraroodlampen zorgen in deze sauna voor een intense warmte op het lichaam. Door de diepe werking van deze stralingen is deze sauna perfect voor hen die blessures, spierpijn en/of reumatische klachten hebben.

Kruidentempel
37°C

In de kruidentempel komt u geheel tot rust door de heerlijke kruidengeur die in deze cabine heerst. Neem plaats op een van de banken en ontspan.

Turks stoombad
42°C

Het ontspannende Turks stoombad is goed voor uw luchtwegen en ideaal om uw huid te reinigen. Door ongeveer een kwartier in deze ruimte te verblijven zullen uw huidporiën openen. Doordat u begint te zweten zal het vuil naar buiten worden gedreven. Ook heeft het stoombad een heilzame werking op uw luchtwegen.

Zwembad

Na de saunagang even lekker het water in om te ontspannen? Sauna & Beauy Velp beschikt over zowel een binnen- als een buitenzwembad.

Whirlpool
37°C

Even heerlijk relaxen in het bubbelende water van de whirlpool. Een bezoek aan het bubbelbad stimuleert de bloedsomloop en heeft een masserende werking op de spieren. Kom even helemaal tot rust.

Diverse afkoelmogelijkheden

Koude waterval, koud dompelbad, warme en koude voetenbaden

Koud dompelbad buiten
Openingstijden

Maandag 12.00-24.00 Dinsdag 12.00-24.00 Woensdag 12.00-24.00 Donderdag 12.00-24.00 Vrijdag 12.00-24.00 Zaterdag 12.00-24.00 Zondag 12.00-21.30

Damesdagen: Elke woensdag

Badkledingdagen: N.v.t.

Opgietingen: Dagelijks

Contactgegevens

Stationsstraat 30
6881 WB Velp
Tel: 026 - 36 20 982
Website: www.saunabeautyvelp.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief