Saré Thermen & Beauty

Wij staan voor rust, ruimte en een persoonlijke benadering. Voor ons is dit hoe wellness bedoeld is en hoort te zijn, gebaseerd op de Scandinavische traditie. Wij zijn gelegen te midden in de natuur op landgoed Het Hulsbeek in Twente, omringd door bos, heideveld en water. Wij hanteren géén bodemprijzen en richten ons bewust niet op het massapubliek. U betaalt bij ons een eerlijke entreeprijs en komt eenmaal binnen niet voor verrassingen te staan. Onze keuken is gevarieerd, onze massages en behandelingen zijn professioneel en ons personeel zal er alles aan doen om u in de watten te leggen, zodat u optimaal kunt ontspannen. Wij scoren bovengemiddeld hoog op service, hygiëne en prijs/kwaliteit.

Reserveer bij de sauna

Faciliteiten & baden

Verzonken Aardsauna
95-120°C
Verzonken Aardsauna
95-120°C

Heet, heter, heetst! 

Deze houtgestookte aardsauna heeft een prachtig begroeid groendak en ligt deels in de grond verzonken. Door deze verzonken ligging van de cabine kent deze sauna een zeer droog klimaat, waardoor hoge temperaturen mogelijk zijn; 95 – 120 graden. Hierdoor kan het lichaam maximaal transpireren en de eigen lichaamstemperatuur beter vasthouden. Een aanrader voor de échte saunaliefhebber.
 

Banja
88°C
88°C

De Banja saunacabine is gebouwd van zeer waardevol kelohout; deze honderden jaren oude afgestorven Finse boomstammen hebben een doorsnede van wel 65 centimeter. Het zilvergrijze oppervlak van het hout zorgt voor een zachte en warme atmosfeer.

Aufguss sauna
80°C
80°C

Door in de Aufguss-sauna water met etherische oliën op de kachel te gieten, zal de luchtvochtigheid in de cabine snel toenemen. Door het wapperen met een handdoek zal de aufgusser deze vochtige lucht in beweging brengen en hiermee de natuurlijke isolatielaag doorbreken. De geuren in combinatie met de wappers en muziek, maakt het een geweldige ervaring.

Himalaya zoutsteensauna
75°C
75°C

Deze sauna is gebouwd van in de Himalaya gewonnen zoutkristallen. Door verhitting van de zoutkristallen in combinatie met een vochtig klimaat komen er mineralen vrij die bij inademing een positieve invloed hebben op ons lichaam, met name op longen en luchtwegen

Infraroodsauna (korte + lange golf)
52-55°C
52-55°C

De infrarood panelen geven een aangename warmte die zeer diep in de huid doordringt. De warmte van de infrarood sauna wordt makkelijker door het lichaam opgenomen via de huid en is daarom zeer stimulerend voor de doorbloeding van spieren en de rest van het lichaam.

Grotsauna
62°C
62°C

De grotsauna is gelegen in de wellness grot met zicht op het dieper gelegen relaxbad en het vuur van de meditatiegrot.

Caldarium
43°C
43°C

Caldarium betekent in het Latijn: warmtekamer. Een heerlijke ruimte met verwarmde wanden en een ligplateau. De rustgevende muziek, de geur en de sterrenhemel geven een bijzondere sfeer. Deze ruimte is bijzonder geschikt om uw saunagang mee te starten of tussendoor om heerlijk tot rust te komen.

Rozensauna
80°C
80°C

De ruime rozensauna is gelegen in de wellness grot voorzien van twee rondzits met sfeervolle verlichting en rozenquartz op de kachel. De heerlijke rozengeur werkt rustgevend en werkt goed tegen hoofdpijn en spanningen.

Stersauna
70°C
70°C

De stersauna is gelegen in de wellness grot met een schitterende sterrenhemel voorzien van een saunakachel met turquoise glasstenen en zicht op de dieper gelegen meditatie grot. Deze sauna heeft een relatief hoge luchtvochtigheid.

Sanarium
55°C
55°C

Het sanarium is een uit hout opgetrokken cabine met een aangename temperatuur en een hoge luchtvochtigheid. Door de rustgevende muziek en de licht therapie zult u zich hier helemaal zen gaan voelen.

Binnenbaden

Voetenbad, whirlpool, hamam stoombad, grotbad, water-stoombad, scrubdouche-ruimte, warme douches, koude douches en dompelbad

Buitenbaden

Whirlpool, dompelbad en een zwembad van 31,5 graden.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 23.00 Dinsdag 10.00 - 23.00 Woensdag 10.00 - 23.00 Donderdag 10.00 - 23.00 Vrijdag 10.00 - 23.00 Zaterdag 10.00 - 23.00 Zondag 10.00 - 21.00

Badkleding- en damesdagen: n.v.t.

Opgietingen: Dagelijks van 11.30 - 21.30 uur m.u.v. zondag tot 19.30 uur.

Contactgegevens

Oldenzaalsedijk 22
7562 PD Deurningen
Tel: 0541 - 52 22 01
Website: www.sare.nl

Exclusieve acties -->
Ontvang aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief