Close Menu
  • Meer dan 20 luxe wellnesslocaties
  • Grootste assortiment
  • Landelijke organisatie
  • Service gericht
  • Mooie giftcard of e-card
Select Wellness Group verwelkomt Zutphen, Wellness Center NLG de Bronsbergen!

Select Wellness Group verwelkomt Zutphen, Wellness Center NLG de Bronsbergen!

01-03-2018

Met deze uitbreiding optimaliseert de organisatie haar landelijke dekking en verstevigt zij haar positie als grootste marketing-  & salesorganisatie op het gebied van wellness. Met meer dan 25 sauna locaties verspreid door het land is voor iedereen een dag wellness dichtbij.

Select Wellness Group staat voor wellnessbedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk. Persoonlijke aandacht en service staan voorop; wellness with a personal touch.

Meer informatie over de kernwaarden van Select Wellness Group klik hier.

In 1995 is de organisatie gestart als Thermen & Beautygroup. Onder het motto ‘samen sta je sterk’ is de vereniging als kwaliteitskeurmerk gegroeid in de markt. In juli 2015 breidt de organisatie in samenwerking met Spa en Route uit naar meer dan 20 bedrijven en wijzigt zij haar naam in Select Wellness Group.

Anno 2018 wordt er samengewerkt met kleine en grote bedrijven, van (nog) nieuwe initiatieven tot bekende A-Merken in de markt. Er zijn succesvolle samenwerkingen gerealiseerd met o.a. Albert Heijn, HEMA en Airmiles. Er is uiteenlopende ervaring: van gezamenlijke verkoop, tot joint-promotions, spaarsystemen, lezersvoordeel, abonneewerving, productacties, winkel activaties, promotie campagnes, loyaliteitprogramma’s en meer.

Leusden, 1 maart 2018

Voor meer informatie:
marketing@selectwellness.nl