Close Menu
  • Meer dan 20 luxe wellnesslocaties
  • Grootste assortiment
  • Landelijke organisatie
  • Service gericht
  • Mooie giftcard of e-card
Wereldprimeur: sauna per minuut!

Wereldprimeur: sauna per minuut!

20-09-2018

20 september 2018 - Select Wellness Group zet de sauna & wellnessbranche op zijn kop! In exclusieve samenwerking met Tapperuse, bieden zij een wereldprimeur: sauna per minuut.

Het saunatarief wordt berekend uitgaande van 8 cent per minuut met als maximum de normale dagprijs.

Het betalen per minuut versterkt de regionale functie van het saunabedrijf. Je creëert, ongeacht het tijdstip, eenvoudig een momentje voor jezelf bij een sauna in de buurt, en betaalt alleen voor de tijd die je daar besteedt.

De moderne en transparante prijsstelling is typerend voor de organisatie. Met deze nieuwe prijsmethode daagt Select Wellness Group sauna- en wellnessbedrijven uit om op basis van inhoud en kwaliteit te concurreren, in plaats van op prijs.

De organisatie speelt in op de wereldwijde trend waarbij de consument gericht wil consumeren en betalen. In de toekomst zal Select Wellness Group in samenwerking met Tapperuse een variabele prijs gaan hanteren die per dag kan verschillen. Op deze wijze zijn de saunabedrijven flexibel en spelen zij in op de tendens van de markt.  

Select Wellness Group
Select Wellness Group is de grootste marketing & salesorganisatie op gebied van wellness met meer dan 25 saunalocaties. De karakteristieke bedrijven spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk. Elk saunabedrijf heeft een eigen identiteit.

‘’Onze samenwerking met Tapperuse biedt de ondernemers de mogelijkheid om een variabele prijs te hanteren,‘’ vertelt Mieke Bartens, voorzitter van Select Wellness Group. ‘’We kunnen inspelen op bijvoorbeeld de weersomstandigheden en zijn niet langer gebonden aan langer lopende afspraken. Ook kunnen mensen nu kennis maken met een sauna zonder dat ze een dagkaart hoeven te kopen. Ik verwacht dat we over een tijdje niet beter weten dan dat we niet meer chippen of pinnen, maar dat iedereen wil tappen.’’

Tapperuse
Als je houdt van vrijheid en gemak, is Tapperuse iets voor jou. De app maakt ‘per minuut betalen’ mogelijk voor allerlei vrijetijdsbestedingen. Welke locatie of park je ook bezoekt, tappen met de Tapperuse app werkt overal hetzelfde: Je tapt in als je er bent, tapt uit als je weer gaat en tikt af via AfterPay. Je gebruikt Tapperuse om allerlei leuke dingen te doen, ook als je maar even de tijd hebt. 

Met het tarief van 8 cent per minuut nodigt Select Wellness Group iedereen uit om kennis te maken met de sauna en de originele sfeer van de locaties te ontdekken.

Ontdek nu vrijuit de wereld van wellness en creëer je eigen wellness momenten!

Immers, je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent.

Ontdek nu www.saunaperminuut.nl